Pasta- & Salamipanna

Ingredienser  

  • 250 gram okokt pasta
  • 100 gram pepparsalami
  • 0,5 st purjolök
  • olja till stekning
  • 1,5 dl creme fraiche
  • 1,5 dl grädde
  • 1 msk med chilisås
  • salt & peppar
  • Toppa med 1 boll mozzarella

Gör så här  

  • 1. Ställ ugnen på 225 grader.
  • 2. Koka pastan i saltat vatten, al dente.
  • 3. Fräs hackad purjolök med strimlad pepparsalami, och vänd i grädde & creme fraiche.
  • 4. Smaka av med chilisås & salt & peppar.
  • 5. När pastan är klar, häll av vattnet och vänd ner pastan i såsen och vän om. Önskas mer sås så vänd ner ytterligare lite creme fraiche eller grädde.
  • 6. Skiva över mozzarella och ställ in i mitten av ugnen.

Skapare: Jens Haag

Källa