Wokad kyckling med cashewnötter

Ingredienser  

  • 400 g kycklinglårfilé
  • 1 liten grön paprika
  • 1/2 gul lök
  • 250 g broccoli
  • 2 msk matolja
  • 125 ml woksås (gärna Asian Wok Soy & Sweet Chili)
  • 1 dl rostade cashewnötter
  • 1 paket äggnudlar (à 200 g)

Gör så här  

  • 1. Förbered genom koka upp vattnet till nudlarna.
  • 2. Strimla kycklingen, paprikan och löken. Bryt broccolin i bitar.
  • 3. Hetta upp oljan i en stekpanna eller wok och bryn kycklingen på hög värme.
  • 4. När kycklingen fått färg, rör ner broccoli, paprika och lök.
  • 5. Tillsätt woksåsen när grönsakerna mjuknat något.
  • 6. Lägg i cashewnötterna, rör om och ställ åt sidan.
  • 7. Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen. Klipp sedan nudlarna grovt och lägg upp på ett stort serveringsfat.

Skapare: Jens Haag

Källa