Grönkålspasta

Ingredienser  

  • 100 g cashewnötter
  • 4 st vitlöksklyftor
  • 1 st gul lök
  • 200 g grönkål
  • 2 dl grädde
  • 2-3 dl mjölk
  • parmesan
  • pastavatten

Gör så här  

  • 1. Koka pastan enligt anvisning
  • 2. Skär upp grönkål, hacka lök och vitlök.
  • 3. Fräs lök, vitlök och grönkål i olja tills grönkålen sjunker ihop ordentligt och blivit mjuk.
  • 4. Mixa cashewnötter med grädde
  • 5. Häll på blandningen över grönkålen och tillsätt mjölk.
  • 6. Låt puttra och smaka av med salt och peppar.
  • 7. Blanda pastan med grönkålssåsen, ta pastavatten tills det blir bra.
  • 8. Tillsätt parmesan

Skapare: Jens Haag

Källa