Kycklingkebabgryta

Ingredienser  

  • 600g kycklingkebab
  • 1 stor gullök finhackad
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 st citron (zest + saft)
  • 1 tsk citronpeppar
  • 1 tsk vegeta allkrydda
  • 1 msk finhackad persilja
  • 2 dl creme fraiche
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • Ris

Gör så här  

  • 1. Fräs den finhackade löken i olja tills den får en lätt färg. Tillsätt kycklingkebab och fräs runt en stund.
  • 2. I med kryddor, vitlök, citronsaft och citronskal. Blanda och låt allt fräsa i ca 1 minut. I med creme fraiche och grädde. Låt såsen puttra en kort stund. Toppa sist med finhackad persilja och servera tillsammans med ris och en klick creme fraiche.

Skapare: Jens Haag

Källa